fredag 30. oktober 2009

Det finnes mer mellom himmel og jord


Sitter her fredag kveld og ser på Nrk. Ikke ofte jeg har sett på Skavland i det siste. Men i dag må jeg liksom bare se - Märtha Louise og Elisabeth Samnøy skal være gjest i dag. Kjenner at jeg bare må få det med meg.


Mange har en mening om Märtha og hennes "engler". Og vet dere, det har jeg også!
Etter å ha hørt hva Märtha og Elisabeth snakket om, så tror jeg det er mye i det de sier, og tror.

Og i morgen skal jeg ut å kjøpe den nye boken deres for å lære mer.


"Alt nytt er skummelt", og alle som kommer med det nye er "gale". Men det er jo egentlig ikke noe nytt i det de holder på med. Det skumleste her er vel at nå er til og med en kongelig blitt "gal".


Jeg vil i hvert fall gi boken en sjanse, for jeg kan ikke uttale meg før jeg satt meg inn i hva det går ut på. Og jeg har følelsen av at jeg ikke vil bli skuffet.


Sitter også å hører på Gabriellas Sång, fra filmen Så som i himmelen. Har helt siden første gang jeg så filmen syntes at den sangen er fantastisk flott. Men har vel ikke før den siste uken egentlig hørt etter på teksten. Og nå er den jo bare enda flottere!!!! Ja, jeg er elendig på musikk, og må lære meg å høre på teksten. Men jeg er utrolig god på utrolig mye annet.

Ønsker alle en flott helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for hilsen på bloggen min! For å svare på det du spurte om, så er bildet som er brukt på hjertet, kjøpt, limt på og sydd fast etterpå.

Ja, fins det engler? Jeg vet ikke. Men jeg syns jo det er rart at kirken, som jo bygger sin tro på Bibelen der det står mye om engler, forkaster troen på dem. I hvertfall har ikke Mârta fått mye støtte fra den kant.

Ha en god uke!