lørdag 4. april 2009

Og da er påsken her!

Jeg måtte ta meg en liten pause denne uken. Og kjenner at det har hjulpet veldig!
Har vært hos Veronica og fått litt akupunktur. Og dette hjalp! Så ser veldig fram til jeg skal til henne igjen etter påske.

Onsdag var vi en liten gjeng fra jobben som var på Finanskafé og spiste middag. Og hørte på foredrag med Finn Schjøll fortelle om "Hvordan beholde livsgleden i nedgangstider". Jeg har alltid likt å se Finn på frokost TV fredagene. og var jo veldig spent på dette foredraget. Og Finn skuffet ikke!!!!!! Han klarte å gjøre et alvorlig tema morsomt og lærerikt. Mye av det han sa har jeg tatt til meg, og vil prøve å bruke frammover.
Han fortalte om hvordan han selv hadde klart å komme seg igjennom nedgangstider i sitt eget liv. Og ikke minst hvordan han taklet alt det rare pressen klarer å presse inn i avisene sine.

Noe av det jeg sitter igjen med, og ønsker å ta med meg er som følger;
" For å komme deg videre i livet må du akseptere det som har skjed. Lære av det i stede for å dvele ved det!.
" Vi er alle ulike, og vil ha ulik oppfatning av saker og mennesker. Sånn er det bare. Lev med det, og gjør det beste ut av det!"

Onkel John reiste til Tante Vilde og ungene i Tyrkia på fredag. Så jeg har også vært innom der med en liten påskehilsen han skulle ha med. Og jakkene til Lottemor og Celine var ferdig, så de fikk han også med. De ble strikket av garn jeg hadde liggende igjen etter andre prosjekt. Måtte kjøpe et nøste eller to ekstra, men hva gjør vel det. Og de ble ganske bra. Fri fantasi, men med litt hjelp fra oppskrift for maskeantall og cm :-) Så håper de faller i smak, og at de passer....Lotte sin jakke Celine sin jakke

4 kommentarer:

Tove sa...

Er veldig enig i at Blomster-Finn sa ganske mange ting til ettertanke egentlig... Godt at du tipset meg om arrangementet!

Jakkene ble fine - skulle bare mangle etter alt arbeidet... *fnis*

Lenedyret sa...

Blomster-Finn var veldig kjekt å få med seg, vi får bli flinkare å få med oss slike kafèar framover. Eg har iallefall ikkje vore flink.

Jakkene blei skikkeleg fine, var vel ingen tvil om at kvar gong du rekkte opp så var det fordi du hadde ein betre ide på lur :D

Birkus sa...

Hi hi, har vel aldri raknet opp noe så mange ganger som disse to jakkene. Og tilbakemeldingen fra Tyrkia er positiv, så jeg er fornøyd :-)

Jeg sendte mail til Tone og takket for en bra kveld, og det ble hun glad for. Jeg står på mailing listen hennes siden jeg har vært i TU, så da får vi bruke de mailene som påminnelse til flere kaffeer :-)

Veronica sa...

Så fint at dere hadde en fin kveld på Finanscafé. Neste gang blir jeg kanskje med. (Har enda til gode å delta...)

Jeg hadde aldri trodd at de jakkene var fri fantasi. Jeg er imponert! :)