fredag 3. juli 2009

Prøver igjen

Huff, hadde en dårlig start på min blogg karriere. Men gir ikke opp! Prøver meg igjen
Livet går sin gang, og det skjer stadig spennende ting rundt meg.
Siden sist har jeg vært på to flotte ferier. I mai var vi på Kuredu i Maldivene. Og vet dere, det er faktisk så flott der nede som det ser ut på reklamebilder!

Vi var i drømmeland i to uker.

De fleste av oss reiser jo på ferie for å oppleve nye ting, og for å slappe av og kommer seg litt bort fra jag og mas. Vi fikk begge deler der nede.

Noe av det jeg falt mest for var følelsen av å være på en øde øy. Ingen biltrafikk, sirener, tuting osv. Det var bare fantastisk. I tillegg kunne vi, etter et introdykk, dykke uten dykke guid på øyens House reef. Vi fikk mange flotte dykk der vi ikke traff andre dykkere. Jo roligere vi er i vannet, jo mer får vi sett uten at fisk og andre dyr blir skremt bort.

Jeg har endelig fått dykke med havskilpadde og manta. To fantastiske skapninger.
Så har vi vært en uke i Undredalen like ved Flåm.

Ja, hva skal man si..... vi hadde drømmevær hele uken.Vi har vært masse ute i båten (lille Askeladden med 9,9 hk). Dykket etter krabbe, kokt krabbe i strandkanten, og jeg lærte å tenne bål.

Oppdager stadig ting jeg ikke kan. Er ikke oppvokst ved sjøen, og det merker Ole støtt og stadig. Er litt klønete når jeg skal i båten, feste båten og ikke minst kjøre båten. Men jeg lærer og lærer :-)

En annen ting vi fort merket, var at jeg ikke kan tenne bål, så det fikk jeg et minikurs i. Og måtte øve ved å tenne minibål med minipinner. Og fikk det til.... Håper bare jeg husker det neste gang også.

Men jeg er grådig go på mye annet :-)

4 kommentarer:

Lenedyret sa...

Hei hei

Godt å sjå her er liv :)

Ellers så har eg kun SUKK!SUKK!SUKK!SUKK!SUKK!SUKK!SUKK!SUKK! og se det brenne :) Og du er grådig flink til grådig mykje :D

Tove sa...

Jepp - jeg kan skrive under på at du er grådig flink til grådig mye! Og så har bloggen fått nytt utseende siden sist, og det er jo ikke ille det heller!

Lenedyret sa...

Der ligg ein velfortjent award til deg på bloggen min :D

lise sa...

Du er i alle fall veldig flink til å ikke oppdatere så ofte. ;-)