onsdag 22. juli 2009

Bienes hemmelige liv

I løpet av mitt 37 år korte liv, har jeg lest en del bøker. Alle typer bøker. Noen bøker gjør virkelig inntrykk, og jeg håper å huske de resten av livet. Andre, ja de var grei nok, bra..... gjorde inntrykk, men etter en stund er de stort sett glemt. Ja, og så er det noen jeg knapt nok husker at jeg har lest, selv rett etter at boken er klappet sammen. Har vel kanskje ikke engang lest de, bare registrert ordene som er kommet etter hverandre.


En kollega lånte meg en bok som hun selv syntes var god.

"Bienes hemmelige liv" av Sue Monk Kidd.


Dette er en av de bøkene som gjorde inntrykk på meg, og som jeg håper og tror at jeg vil huske for alltid.

På framsiden av boken har Book magazine skrevet følgende "Det kan kanskje være sant at det ikke finnes perfekte bøker, men jeg lukket denne boken i den tro at jeg hadde funnet noe fullkomment."

Da jeg kom til siste siden i boken tenkte jeg bare NEI, jeg vil lese mer!!!! Jeg kan egentlig ikke forklare hvorfor, men den ga bare en god følelse når jeg leste den. En bok jeg virkelig koste meg med.

Så min kjære gode kollega Christina, tusen takk for at jeg fikk låne boken av deg. Min neste bok er en som heter "Historien om Pi" av Yann Martel. Også denne anbefalt av Christina. Så jeg har en god følelse for denne boken også :-)

Så må jeg jo bare avslutte med en positiv og god opplevelse. La ut bilde av elefant boddyen på Trådsnella. Og skal si jeg har fått mye positiv tilbakemelding på den!!!!! Det var utrolig kjekt, siden det er første prosjekt jeg har lagt ut der. Så jeg vil takke min kjære Tove som ga meg inspirasjon til å lage boddyen. Hun viste meg det opprinnelige mønsteret, og var snill å gi meg en kopi av det. Tusen takk kjære deg! Gleder meg til vi skal på strikke klubb i morgen :-)

2 kommentarer:

Hanne sa...

Hei, så bilde av den utrolig søte elefant bodyen du har laget på hobbyboden, og da måtte jeg ta en tur innom deg. Utrolig hvor søt den bodyen var :) Boka der har jeg også lest, og den gjorde intrykk også på meg, det er en virkelig god bok :) Ønsker deg en fin uke og helg :)

Tove sa...

Man må da dele med venner! Hadde jeg bare fått til å strikke den elefanten selv, men det ble et litt for komplisert første-gang-med-mønster-prosjekt for en stakkar... Men skal ikke se bort fra at jeg prøver igjen ved en annen anledning!
*finner frem litt strikketøy til strikkeklubben vår senere*