mandag 17. august 2009

En deilig feriedag

Elektrikeren skulle komme å fixe dørtelefonene til Sameie vårt i dag, samt ha service på felles brannalarm anlegg.
De skulle komme kl 08.00. Jeg hadde derfor klokken på til kl 07.15 så jeg hadde god tid før de kom. Hører ofte at folk klager på at håndverkere alltid kommer mye senere enn de sier - men ikke disse karene... Klokken 07.36 ringte tlf "vi er litt tidelig, passer det". Hjelpe og trøste meg, det var tidelig! Gald jeg alltid liker å ha god tid til ting.....
Nå var jeg jo våken, og hadde stått opp. Så tenkt jeg like godt kunne prøve å gjøre noe fornuftig. Noe annet enn bare strikke og hekle.
Inspirert av ryddeprogrammene på Kanal 5, har også jeg startet med å kvitte meg med ting jeg ikke har brukt på lenge. Bl.a en del vesker, og en haug med bøker. Tok bilder og la inn på Finn.no. Jeg liker Finn!

Veskene la jeg ut på "gis bort", og etter vel en time var alle borte. Dvs, alle er ikke hentet enda, men hva gjør vel det når jeg vet de er hentet i løpet av uken.Her er noen av de.

La også ut en del bøker som er ferdig lest, og bare samler støv i hyllen. Disse la jeg ut på "til salgs". Har ikke fått noe respons enda. Men nå har de bare lagt ute noen timer, og de kan jo ligge i to mnd.
Det er godt med alt som er gjort!

Skulle noe ønske seg noen nye bøker, så er det bare å se her

Tidelig ettermiddag kom Mariann og datteren Kristine på besøk. Mariann har i sommer holdt på med en tunika til Kristine. Hun har vært innom hos meg for noen små tips på veien. Det er kjekt når vi kan hjelpe hverandre.


Den ble jo bare kjempe fin da! Hun har igjen å feste noen tråder. Men Kristine ønsket å gå med den hjem, så vi laget en fin sløyfe på all tråden så frøkenen ikke skulle stompe på vei hjem.

Lille dukken måtte jo også få tunika, så Kristine og jeg var inne i en av garn skuffene og fant garn som hun likte. Lilla, mørk rosa og lys rosa - selvfølgelig! Hun ville ha den heklet, og med tre tråder og pinne nr 5,5 gikk det ganske raskt å lage en dukke tunika også. Jenten gikk fornøyd hjem. Og jeg har hatt en kjempe fin feriedag.

Tusen takk for besøket, dere er hjertelig velkommen tilbake :-)

3 kommentarer:

Tove sa...

Snakk om produktivitet på feriedagen! Jeg er imponert...

Lenedyret sa...

Skulle hatt fleire slike feriedagar kanskje?? :)

Anonym sa...

Måtte le av meg selv på bilde. Ser ut som jeg stresse kjempemye med heklingen...:-)Mariann