søndag 11. oktober 2009

Krystallsyken

Jeg har gått rundt og vært svimmel, hatt dårlig balanse og til tider vær veldig kvalm i ni uker. Veldig ubehagelig.
For tre uker siden måtte jeg ringe Ole og be han komme å hente meg på jobb for jeg var så dårlig.
Men han nektet!!!!!!!!! (var litt i sjokk da jeg hørte han si det....) han nektet å hente meg før jeg hadde ringt og fått en legetime (da gikk sjokket over...). Så måtte jo bare gjøre det da.

Det er ikke alltid lett å skulle forklare leger hvordan ting føles. Man får testet ordforådet sitt på sånne timer. "hvordan svimmel føler du deg?" Jeg har liksom tenkt at svimmel er svimmel. Men legen var flink, så vi kom til slutt fram til hvordan svimmel jeg følte meg.

Det kunne se ut som at jeg hadde noen løse krystaller øregangen - krystallsyke. Aldri hørt om før...., men lenge leve internett, jeg fant masse om det der. Men plagene forsvant jo ikke for det. Så jeg fortsatte å ha gange som Donald Duck, og fart som en snegle, for å unngå å falle. Ganske komisk syn faktisk.

Så kom mailen som gjorde alt så mye bedre. Min kjære strikke venninne Ann-Christin hadde vært hos kiropraktor. Der så hun en brosjyre om svimmelhet og krystallsyke, og kiropraktorer kunne fixe dette!!!!!!

Torsdag var jeg hos min kiropraktaor og jammen har hun ikke klart å feste krystallene mine som var på avveie - jippi!!!!!!!!
Hun slengte meg ned på benken og ristet litt på hodet mitt, så var alt bra!

Så nå er livet tilbake til det normale igjen. Jeg kan gå fort, kjøre bil og ikke minst kjøre moppedutten min til og fra jobb!!!!! Ingen flere busser som akkurat har gått når jeg komme til busstoppet :-)

Tusen takk for tipset min kjære Ann-Christin!

5 kommentarer:

Tove sa...

Altså, jeg har tilbudt meg å slenge litt på deg gjentatte ganger helt gratis, men uten å få lov. *fnis*

Lenedyret sa...

Maldivene nesta då ja...

AC sa...

Så bra at det funket! Fortsatt bra etter helgen?
Var en glede å kunne hjelpe deg i til et bedre liv frøken! ;)
Sees på torsdag. :)

Birkus sa...

Nå er det gått en uke siden kiropraktor ristet meg. Og krystallene er fortsatt på plass AC :-) Er deg evig takknemlig for tipset :-)

Siri sa...

Er i tilsvarende tilstand nå og har slitt med det i årevis. Utrolig slitsomt. Godt du fikk hjelp.