onsdag 30. desember 2009

Romjulskos


Strikkeklubben vår pleier å møtes hver torsdag etter jobb.
Vi spiser middag sammen ett eller annet sted i byn. Så går vi på Huset pub og strikker og drikker cola zero, kaffe eller cacao.
Men nå har vi jo to torsdager på rad der det ikke er helt naturlig å ha strikkeklubb. Så de av oss som er i Bergen i romjulen, og er friske, bestemte oss for å ta et lite ekstraordinært treff i går.
Det ble dårlig med strikking, men vi fikk i oss masse god mat og drikke.
I sympati med Christina som er gravid, holdt vi oss til brus og - ja som dere ser - varm sjokolade. Og en aldri så liten gulrotmuffin.
Vi var vel rett og slett så mett at vi ikke orket å strikke. Men det kan vi jo ta igjen. Riktig god nyttårsfeiring alle sammen!

4 kommentarer:

Lenedyret sa...

Godt nyttår tilbake :) God de kosa dykk, sosialiseringen er jo det viktigaste med klubben vår :) Snart er kvardagen tilbake og tinga vert som før igjen :D

Tove sa...

Var koselig med en litt "alternativ" ekstraordinær romjulsstrikkeklubb i forhold til hvordan strikkeklubbene pleier å være. Varm sjokolade gjorde godt på en ellers så iiiiiiskald dag.
Det er vel overhengende fare for at jeg blir kastet ut av strikkeklubben siden jeg ikke har strikket siden..... siden.... i fjor!!!! Faktisk ikke siden oktober.... *sukk* Så jeg får vel nyte "medlemsskapet" mens jeg enda kan! ;-)
Godt nyttår!

Birkus sa...

INGEN, jeg gjentar, INGEN skal noen gang kastes ut av vår strikkeklubb! Og i hvert fall ikke en av grunnleggerne :-)
Så lenge man ønsker være sosial, så er man hjertelig velkomme i strikkeklubben vår - som vi egentlig bør døpe om til noe annet. Torsdagsklubben!

Tove sa...

*ler*
Det er godt å høre!