onsdag 17. februar 2010

Veldedighet og engasjement


I januar fant jeg en annonse på Finn.no. Ei dame søkte billige barneklær som hun skulle sende til Sør-Amerika.
Og siden jeg har fortsatt med veldidighet, så svarte jeg på annonsen. Klærene skulle sendes til tre barn som blir født nå i våres, samt til ei jente på 9 som bor hos sin bestemor.
Nå i uken fikk jeg sendt avgårde 6 kg med klær, pledd, vaskekluter, håndkler, og ikke minst kosedyr!
Noe har jeg laget og kjøpt selv. Men det var andre som også ønsket å bidra når jeg nevnte at jeg skulle. Svigermor har strikket de to teppene. Min gode venninne Christina kom med håndklær, vaskekluter og kosedyr.
Alle kosedyrene har jeg fått av Unni på Trådsnella . Hun hadde laget en søt Postman Pat pus som jeg lurte på om hun hadde oppskrift til. Jeg fortalte at jeg ønsket å lage kosedyr som skulle sendes til fattige i Sør-Amerika. Dessverre hadde hun ikke oppskrift, hun hadde bare laget den ut fra et bilde! Går det ann.... folk er bare så utrolig flinke. MEN, hun hadde en hel eske full av kosedyr som hun hadde laget, og som jeg gjerne kunne få.
Og for en pakke jeg fikk i posten! Noen av dyrene ser dere på bildet. Fikk ikke plass til alle i pakken jeg sendte fra meg. Men lover at alle skal komme til gode hjem! To vil bli sendt til ei liten jente i Tyrkia som ikke har så mye. Og resten vil bli levert til Slumsøstrene her i Bergen.
Det var en god følelse å sende pakken fra meg. Først og fremst fordi det var så mange andre som også tente på tanken å hjelpe andre.

Resultatet er at jeg nå har en Ikea pose full med luer, sokker, kosedyr og hansker som jeg har fått for å levere videre!
Takk til alle som engasjerer seg!

3 kommentarer:

Tove sa...

Flink du er! Og de heklebamsene var jo supersøte!!!!

lise sa...

Du er så flink og grei! Et eller annet år skal jeg også skaffe meg overskudd til å være grei mot noen jeg slett ikke kjenner, men som trenger noe av det jeg kan gi. Du er en flott inspirasjonskilde!

Gurimalla! sa...

Så snill du er!